De leukste attracties

Diverse stormbanen, klimtorens met en zonder glijbaan. Pannakooi, enzovoorts, enzovoorts... Schminksters en steltlopers. Diverse zeskampspellen waaronder ballenbak en bugee trampoline. Te veel om op te noemen: u vraagt, wij draaien!

mega wipe outbaan spaceslide
De mega wipe outbaan is maar liefst 45 meter lang en 4,6 meter breed. En dan nog een hoogte van 6 meter! Een prachtig parcours om met veel plezier en spanning af te leggen. Iets voor uw straatfeest?

Voel je een astronaut in onze spaceslide.

stormbaan survivalbaan
We leveren stormbanen in verschillende afmetingen. De kleinste is 13 meter lang en de grootste is 17 meter lang. Beide banen zijn 4 meter breed. Krijgt u er al zin in?

Voor de kleintjes hebben we een prachtige survivalbaan. Klimmen, kruipen, glijden... urenlang speelplezier. En past al gauw op uw feestterrein, want hij heeft maar een grondoppervlak van 7 bij 4 meter nodig.

klimglijtoren ranjakoe
Klauter naar boven en glij daarna supersnel naar beneden. Onze klim/glijtoren is er helemaal voor gebouwd.

Na al die leuke attracies heb je natuurlijk dorst. Maar je krijgt niet zomaar een glas ranja. Daarvoor moet je zelf Klara, onze vriendelijke ranjakoe melken.

skydancers confettiekanon
Skydancers in verschillende kleuren. U kunt dus een kleur kiezen die bij uw feest past. Zes meter hoog, dus uw feest is op grote afstand te zien.

Een feest wordt extra fleurig met confetti. En het wordt helemaal een sensatie met ons confettiekanon. Wat 'n knalfuif!

ijskar ijskar
Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker snoepen: een ijsco, suikerspin of popcorn. En alles natuurlijk van een ouderwetse hoge kwaliteit. Want wij Nederlanders houden natuurlijk wel van iets lekkers.

rodeopaard  
Stijg op en vlieg door de lucht. Nee, het gaat niet over een vliegreis, maar over ons opblaasbaar rodeopaard. Wie van uw gasten blijft het langst zitten?  

Op onze info-pagina vindt u de "vanaf"-prijslijst
van ons basis-assortiment.

Voor uitgebreide informatie kunt u ons vanzelfsprekend bellen!


Naar boven...